Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray’ın orta saha oyuncularından Fernando’dan teknik direktör Fatih Terim’e övgü geldi. Fernando, bu sezon kupayı kazanacaklarına inandığını ifade etti.
Fenerbahçe maçının ikinci yarısında oyundan çıkmak zorunda kalan Fernando Reges, "Fatih hocayla birlikte çok iyi bir ritim yakaladık. Sezon sonunda kupa bizim olacak. Buna yürekten inanıyorum" dedi.
Tecrübeli oyuncu, "Önümüzde 8 hafta kaldı. Milli aradan sonra Trabzonspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Taraftarımızın önünde kazanacağımızı düşünüyorum. Şu an çok iyi durumdayız" diye konuştu.
Brezilyalı oyuncu Fernando, bu sezon 18 maçta görev aldı. Tecrübeli oyuncu bu maçlarda 1 kez rakip fileleri sarstı. (Takvim)