UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Paris Saint Germain'e karşı deplasmanda oynanan maçta dördüncü hakemin ırkçı söylemine maruz kalan Medipol Başakşehir Yardımcı Antrenörü Pierre Webo, o gün yaşananların futbolda ırkçılıkla mücadele bir milat olacağını söyledi.
Webo, BBC’ye yaptığı açıklamalarda ''Çok zor bir gündü. Çok stresliydim. Uyumak için doktordan yardım istedim. Bu iki - üç gün, kariyerimin en zor günleri oldu'' dedi.
Olay sonrası iki takımın da sahayı terk etmesinin unutulmayacağını belirten 38 yaşındaki antrenör, "Bundan sonra 8 Aralık öncesi ve sonrası olacak. Maçı durduracak kişinin hakem değil, oyuncular olduğunu gösterdik." ifadelerini kullandı.
Aktif kariyerinde Türk kulüplerinin yanı sıra İspanya'da Osasuna ve Mallorca formalarını da giyen Webo, yalnızca bu olayla hatırlanmak istemediğini de sözlerine ekledi.